• 周日. 1月 23rd, 2022

Your Online Casino Tutorial Site

Slider

Dafa bet 888 Kemahiran poker(Part 2)

管理员

5月 11, 2021
poker-3

Mengendalikan Dafa bet 888 Kemahiran Poker:

Jenis pertama, kaedah memotong swing, memegang poker pertama di tangan kanan, mana-mana kad poker boleh digunakan, poker kata laluan, poker biasa, ibu jari dan jari tengah atas dan jari manis harus bergerak ke kanan, pada dasarnya di bahagian atas dan bawah hujung sebelah kanan poker Pegang kad-kad bermain. Panjangkan jari telunjuk anda, tekan dan tahan hujung kiri atas poker dan angkat ke atas. Ini perlu berfungsi dengan ibu jari anda untuk mengangkat bahagian atas poker dan memutarnya ke kiri dengan sudut tertentu. Sudut ini kira-kira berapa banyak yang anda tahu. Panjangkan tapak tangan kiri, gunakan mulut harimau untuk menjepit sudut kiri atas poker yang dibangkitkan, kemudian klip poker keluar, dan kemudian letakkan poker di tangan kanan ke atas, sehingga tindakan memotong kad dapat diselesaikan. Kaedah pemotongan berorientasikan meja yang kedua memotong sebilangan kad permainan dari tangan ke meja. Perincian yang perlu diberi perhatian ialah setiap kali kad dipotong, ketika tangan kanan memegang timbunan kad dan meletakkan di atas meja, Memutar pergelangan tangan 90 darjah ke bawah dengan tangan kiri pada masa yang sama akan mempunyai dua kelebihan.Satu adalah dengan membiarkan jalan tangan kanan meletakkan kad di atas meja, sehingga tindakan memotong kelihatan bersih dan tidak ada jejak air berlumpur. Yang kedua ialah anda boleh melakukan beberapa tindakan kawalan khas, seperti memotong kad menghadap meja dan mengawal kad teratas. Teknik ini agak tidak rumit.

poker-4

Rombakan Kemahiran Seribu:

Semua orang suka bermain kad, tetapi bagaimana dengan kemahiran mengacau anda? Adakah ia mencapai tahap kualiti yang luar biasa? Sekiranya anda ingin bermain poker dengan baik, pertama anda mesti mengocok kad dengan baik. Terdapat dua jenis shuffle, iaitu shuffling tangan dan pemotongan atas dan bawah.
(1): Rombakan tangan
Ibu jari kanan dan empat jari yang lain membungkus dua hujung kad, ibu jari kiri berada di sebelah kanan kad, dan empat jari yang lain diletakkan ke bawah, kira-kira satu pertiga kad.
Pisahkan kedua-dua belah tangan, dan tangan kiri mengaitkan bahagian Pai Gow secara semula jadi ke telapak tangan. Ulangi tindakan yang sama sekali lagi.
Akhirnya, semua kad yang tinggal di tangan kanan diletakkan di sebelah kiri, sehingga menyelesaikan semua proses mengocok kad.

(2): Jari tunggal
Lipat kad di atas meja, sebarkan ke pita seragam, kemudian angkat kad lubang dengan tangan kiri anda, pegang kad dengan jari telunjuk anda dan tekan ke kanan, seluruh kad kad dipusingkan ke kanan satu persatu dan semuanya bertukar menjadi kad di muka.

(3): Kaedah shuffling berperingkat
   1) Peregangkan tangan kiri anda dengan rata, letakkan bahagian belakang kad dengan rata di bahagian depan tangan kiri anda, kemudian letakkan ibu jari kanan anda di hujung kiri kad, jari telunjuk anda ke belakang kad, dan tiga selebihnya jari memegang seluruh dek di hujung kanan kad. Ibu jari jari kanan membahagikan kad di sekitar separuh keseluruhan geladak, tiga jari yang lain melonggarkan bahagian bawah, dan tangan kiri dan kanan masing-masing mendapat separuh daripada kad.
   2) Tangan kiri dan tangan kanan memegang kad dalam postur yang sama, tapak tangan berada di atas meja, hujung depan tangan kiri dan kanan dijaga pada jarak tertentu, dan tangan kiri dan kanan berada berperingkat dan jatuh.
   3) Setelah semua kad dijatuhkan, tolak kedua-dua bahagian kad ke tengah dengan kedua tangan, ulangi proses di atas beberapa kali sehingga memenuhi keperluan.

(4): Kaedah pengacakan gaya India (dinamakan sempena persembahan penyihir India)
Anda hanya memerlukan hujung jari kiri anda untuk memegang kad, ibu jari kanan dan jari tengah tangan kanan anda memegang hujung kanan bahagian bawah kad, dan menariknya; perlahan-lahan lepaskan hujung jari kiri anda sehingga bahawa bahagian atas jatuh ke telapak tangan anda; kemudian letakkan kad yang dilukis oleh tangan kanan anda di atas tangan kiri anda. Pegang dengan hujung jari kiri anda; lukiskan sebahagian kad dari bahagian bawah kad tangan kiri terpilih atau dari bahagian tengah dengan tangan kanan anda.

(5) Kad potong atas dan bawah:
Pegang kad di tangan kiri, perhatikan kad hendaklah sedikit condong ke sekitar empat puluh lima darjah, pegang kad dengan ibu jari dan jari manis tangan kanan, letakkan jari telunjuk di bahagian atas kad, kemudian ambil bahagian kad di bawah, dan letakkan kad yang diambil di tangan kanan Di hadapan kad di tangan kiri, tekan perbezaan kad di tangan kanan dengan ibu jari tangan kiri, dan ambil kad-kad tangan kanan ke atas, sehingga kad-kad yang ditekan oleh ibu jari tangan kiri akan meninggalkan satu atau dua kad di atas tangan kiri. Untuk membiarkan kad melantun dari satu tangan ke tangan yang lain, pertama kad anda baru, dan kemudian praktikkan lebih banyak supaya kad dapat dilambung dari atas dengan kelajuan tetap.

poker-3

Kemahiran Berurusan Poker:

Berurusan dengan kad harus bersih, iaitu, pemain harus berurusan dengan kad dengan bersih dan tidak dicampuradukkan. Perubahan kad bermain tidak dapat diramalkan, dan mustahil untuk memahami undang-undangnya. Oleh itu, ketika berurusan dengan kad, kita mesti belajar bagaimana mengawal kad bermain, tetapi kita mesti tegas, jangan melihat ke depan dan ke belakang, dan membiarkan lawan atau penonton kita melihat bahawa anda benar-benar menghantar setiap kad sehingga orang lain tidak dapat menemui anda Kemudian tukar. Kad atau bukti kecurangan lain.
Berurusan dengan kad mesti stabil. Tidak kira apa yang akan anda lakukan seterusnya, anda mesti tenang, tenang, dan mantap ketika berurusan dengan kad. Ini sangat penting bagi pemain yang baru menggunakan kemahiran kad. Pemula cenderung gugup, tidak sabar, dan lain-lain dalam pertempuran sebenar, yang akan mempengaruhi prestasi teknik yang normal dan boleh menyebabkan kelemahan mereka sendiri.
Anda harus biasa dengan teknik mengurus kad, kemahiran mengendalikan kad, dan teknik untuk menjadi fleksibel. Semua orang tahu bahawa menukar kad memerlukan kelajuan yang cepat. Perkara yang sama berlaku untuk urusan kad. "Sakit" dan "cepat "adalah dasar untuk berurusan dengan kad, seperti kata pepatah., Latihan menjadi sempurna, dan hanya jika" biasa "dapat digunakan secara bebas dan hebat.

Bacaan Berkaitan:

Dafa 888 bet Kemahiran poker(Part 1)